E-post: info@kassico.com, cnwhere@gmail.com

Aluminiumsveske med passordlås

2021-01-03 13:24:17

Aluminiumsveske med passordlås kan bedre beskytte sikkerheten til elementene i esken. Vi vet alle at de originale eskene er kofferter. Nå har produsentene av aluminiumsvesker laget en aluminiumslegeringsboks til en trekkstang-passordboks av aluminiumslegering for å gjøre livet lettere.

Store forandringer har også skjedd i materialer, fra trebokser til jernbokser først, og deretter til passordbokser av aluminiumslegering på baksiden, som alle er store fremskritt for mennesker. Denne fremgangen understreker også viktigheten av aluminiumslegeringsboks for mennesker og gir bekvemmelighet for alle i livet. Den første håndholdte, nå humaniserte trekkstangen, og deretter kombinasjonen av trekkstang og rullende hjul, sparer mennesker mye fysisk styrke, så nå er det mange som liker krystallkasse i trekkstang. Det er også en stor fremgang fra vognens aluminiumsveske til veske aluminiumsveske. Med passordutstyret kan vi beskytte våre private varer og verdisaker.

Her må vi minne om at hvis vi glemmer passordet til passordlåsen i aluminiumsvesken, selv om det er noen måter, har forskjellige passordlåser ikke muligheten til å motvirke sprekker og mot voldelige sprekker. Passordlås på høyt nivå kan være tungvint.

 Emballasjen og oppbevaringen av aluminiumskoffert etter laminering er den samme som for andre grunnmaterialer.

配件 .jpg