E-post: info@kassico.com, cnwhere@gmail.com

Hvordan kan jeg gjøre det hvis du har glemt passordet for aluminiumsdeksellås?

2019-09-05 15:36:09

For å beskytte sikkerheten til interne gjenstander, har mange aluminiumskasser passordlåser. Passordlåsen er installert direkte på aluminiumsvesken, noe som sparer problemer med å bære låser alene. Men hva hvis passordet er glemt? Her er to tips til aluminiumsveske produsenter:

 

Aluminium sag passord låse opplåse ferdigheter:

Metode 1: Finn et sted med godt lys (eller med en lommelykt), se på jernplaten under passord fingerhjulet. Ta en seriøs titt, du vil finne et lite gap, tre hakk pekes til venstre, og deretter trekkes hvert tall tre (fem) til venstre, som er passordet. Men de hemmelige nøklene til trekkstang-tilfeller av forskjellige merker er forskjellige.

 

Metode 2: Fokuser løperen til passordetui på stedet der lyset er sterkt, se på innsiden fra sprekkesiden av hver løper, sakte vri løperen, kan du se at det er to hull på løperen, og legg 5 til de store hullene, som er passordet til løperen. For eksempel er hullene til de tre løperne på 240, passordet er 795 (2 + 5 = 7,4 + 5 = 9,0 + 5). = 5)

 

Aluminiumsveske passordlåser har forskjellige sikkerhetsnivåer, så høye sikkerhetslåser unngår vanligvis disse, noe som kan kreve voldelig opplåsing.


KASSICO, en ledende aluminiumsindustri fabrikk i Ningbo, Kina, har 18 års erfaring med produksjon skikk aluminiums oppbevarings- og transportvesker, verktøykasser av aluminium, aluminiums flysaker, aluminiumsinstrumentvesker, tilfeller av aluminiumsutstyr, aluminium pistol tilfellerkosmetiske tilfeller og korte saker for kommersiell, industriell, militær, kjemisk, medisinsk, utdanning, underholdning etc.. Kassico har 15000m2 kvadrat med profesjonelt verksted med mer enn 200 sett avansert utstyr og 200 staber, inkludert 100+ verkstedsarbeidere, 6 ingeniører for FoU-team, 12 erfarne QC og 20 profesjonelle ledelsesmedlemmer osv.

flere detaljer: https://www.kassico-alu.com


Relaterte produkter