E-post: info@kassico.com, cnwhere@gmail.com

Betydningen av aluminiumslegering i aluminiumskasse

2019-10-14 15:12:23

Aluminiumsveske refererer hovedsakelig til aluminiumslegeringsmaterialet som rammeverk, ABS, MDF, kryssfiner (flerlagsplate) som panel, med ramme, hjørner, håndtak, lås og annet tilbehør kombinert i saken.
Hoveddelen av chassiset er laget av høykvalitets aluminiumslegeringsprofiler. Den har egenskapene til sterk struktur, vakkert utseende og god varmespredning. Det er mye brukt i skjønnhet og frisør, verktøykombinasjon, smykkeklokke, scene, instrument, elektronikk, kommunikasjon, automatisering, sensorer, smartkort, industriell kontroll, presisjonsmaskiner og andre næringer. Det er et ideelt skap for høykvalitets instrumenter og målere. Aluminiumslegeringssak bør nevnes om materialproblemet til aluminiumslegering, jeg vil introdusere egenskapene til aluminiumslegering i detalj nedenfor.

Aluminiumlegeringer er laget av rent aluminium med noen legeringselementer, for eksempel aluminium-kobberlegeringer, aluminium-sink-magnesium-kobber superhard aluminiumlegeringer. Aluminiumslegeringer har egenskapene lett vekt, lave kostnader, mekanisk egenskap (til og med belastning), enkel prosessering og høy varmeavledning. Spesielt er kjøretøyets motordel spesielt egnet for bruk av aluminiumslegeringsmaterialer. Aluminium-kobberlegeringer brukes mest i datakabinett. Hovedhensynet er varmeavledning. Fordi varmeavledningsevnen til ekstrudering av kobber og aluminium er ganske god, er til og med noen high-end CPU-vannkjølte vifter laget av dette materialet.

Et etui er laget av ekstrudert aluminiumslegering og matchet med relevant tilbehør. I motsetning til andre profilerte saker, har denne typen aluminiumskasser egenskapene til aluminiumslegeringsmateriale, lett vekt, enkel prosessering, sterk bæreevne, vakker og sjenerøs og er rimelig i designstruktur. På grunn av sin unike funksjoner og høyteknologiske innhold, har aluminiumskassen spilt en bedre beskyttende rolle når det gjelder transport og bruk, og er en ideell sak for alle slags avanserte produkter.

图片 .png

KASSICO, en ledende aluminiumsindustri fabrikk i Ningbo, Kina, har 18 års erfaring med produksjon skikk aluminiums oppbevarings- og transportvesker, verktøykasser av aluminium, aluminiums flysaker, aluminiumsinstrumentvesker, tilfeller av aluminiumsutstyr, aluminium pistol tilfellerkosmetiske tilfeller og korte saker for kommersiell, industriell, militær, kjemisk, medisinsk, utdanning, underholdning etc.. Kassico har 15000m2 kvadrat med profesjonelt verksted med mer enn 200 sett avansert utstyr og 200 staber, inkludert 100+ verkstedsarbeidere, 6 ingeniører for FoU-team, 12 erfarne QC og 20 profesjonelle ledelsesmedlemmer osv.

flere detaljer: https://www.kassico-alu.com/Customized-Aluminum-Cases/ 

Relaterte produkter