E-post: info@kassico.com, cnwhere@gmail.com

Vedlikeholdsmetode for luftboksen

2021-05-20 10:53:49


Aluminiumskasser og luftbokser er høykvalitets aluminiumslegeringsbokser som brukes til lufttransport og import og eksport av presisjonsinstrumenter. Kostnadene er veldig høye, så brukerne må ta hensyn til vedlikehold og prøve å bruke dem i hele levetiden. Hvordan vedlikeholde aluminiumskasser og luftbokser? Introduksjon av relaterte eksperter:


1. Vær oppmerksom på å fjerne støv på boksens overflate hver gang du bruker aluminiumskasser og luftbokser, spesielt når du plasserer lærprodukter. Du kan beskytte hjernebarken ved å bruke lærvedlikeholdsolje for å redusere skader på læret.


2. Fordi skinnprodukter gjennomgår oksidasjonsreaksjoner hele tiden, vil aluminiumsboksen og luftboksen ikke ta hensyn til ventilasjon, akselerere oksydasjonen av læret, så det er nødvendig å vedlikeholde skinnproduktene regelmessig og uregelmessig.


3. Maskinvaredelene til aluminiumsbokser og flyvesker blir lett oksidert fordi de knapt lekker i luften. I en slik situasjon må du tørke dem med tannkrem eller mel umiddelbart for å redusere eller til og med forhindre oksidasjon av maskinvaredelene.


4. Vær oppmerksom på forurensning av andre fettete eller tilsvarende lakkmaterialer til luftboksen. Generelt sett bør ikke aluminiumskasser og luftbokser forurenses eller påvirkes for mye. Når du bruker aluminiumskasser og luftbokser, må du ta hensyn til overflaten og innsiden. Flekker inne i lagringsplassen.


Vedlikeholdsmetodene for aluminiumskasser og luftbokser er omtrent disse. Selv om aluminiumskasser og luftbokser er behandlet og produsert med spesielle aluminiumslegeringsmaterialer, har de forskjellige egenskapene til kassehuset blitt bedre, men dette sammenlignes bare med den vanlige aluminiumslegeringsboksen. Bruken av aluminiumsvesker og flyvesker er for det meste forbundet med mange sofistikerte instrumenter og banebrytende utstyr. Brukere må ta hensyn til normalt vedlikehold og vedlikehold. Hvis det oppstår problemer, må de avhjelpes i tide, ellers vil det påvirke deres normale bruk eller bruk. Hvis det skjer en ulykke i midten, vil tapene bli enda større.


Noen ganger vil imidlertid aluminiumslegeringens flyveske bli bulet, skadet osv., Som er direkte relatert til produksjonsprosessen i saken og produksjonsmaterialene. De spesifikke årsakene er som følger:


1. Box body produksjonsprosess. I karosseriproduksjonen må treplater og tekstiler limes inn. Det riktige trinnet er å spraye lim på treplater. Limets viskositet må oppfylle de nasjonale standardene. Det sprayede limet må holdes jevnt. Etter sprøyting må den utføre mer enn 3 komprimeringsoperasjoner. Etter komprimering, sørg for tilstrekkelig tørking innen 6 timer. Hvis noen av trinnene ovenfor er utelatt eller ikke oppfyller standarden, vil det oppstå kvalitetsproblemer.


2. Bruken av treplater er ukvalifisert. Kassene laget av tetthetskort, stort kjernebrett og MDF er veldig utsatt for de ovennevnte situasjonene. Denne typen brett har ujevn tetthet, dårlig bæreevne, fuktighet eller støt, og det ovennevnte opptrer ofte etter belastningssituasjon. Luftkasser av høy kvalitet i aluminiumslegering bruker for det meste bikakepaneler og nasjonal standard kryssfiner. (Prisen på denne typen tre er 20% dyrere enn vanlige paneler). Kompresjonsmotstand, fuktmotstand og robusthet er i tråd med nasjonale standarder.