E-post: info@kassico.com, cnwhere@gmail.com

Materialer for å lage verktøykasser av aluminiumslegering

2021-07-03 13:34:13

I tillegg til aluminium og aluminiumslegeringsmaterialer, verktøykasser i aluminiumslegering trenger også materialer som plater. Det er et nødvendig materiale for produksjon av aluminiumskasser. Kvaliteten avgjør ofte den generelle kvaliteten og ytelsen til aluminiumskassen i stor grad. Dårlig. Platene som brukes til å lage aluminiumslegerte verktøykasser på markedet, kan deles inn i følgende kategorier:

1. Fargetrykt komposittpanel i aluminium: det kan tilfredsstille designerens kreativitet og eierens personlige valg. Ulike mønstre skrives ut med datamaskinens fototypesettingsteknologi for å skrive ut forskjellige naturlignende mønstre på overføringspapir med fargeblekk, og deretter kopieres forskjellige naturlignende mønstre indirekte på aluminiumplastpaneler gjennom termisk overføringsteknologi. Oksidert farget aluminiums komposittpanel: Aluminiumslegeringspanelet behandles i tide ved anodisering og har unike farger som roserødt og bronse, som spiller en spesiell dekorativ effekt.

2. Børstede aluminium-plastpaneler: aluminiumslegeringspaneler med wire-tegning behandling på overflaten, ofte brukt gulltråd tegning og sølv wire tegning produkter, gir folk en annen visuell opplevelse. Film dekorativt komposittplate: det vil si at fargemønsterfilmen plasseres på den primede aluminiumsplaten eller festes direkte til den avfettede aluminiumplaten ved å stole på limets virkning i henhold til de angitte prosessbetingelsene.

3. Speil aluminiums komposittpanel: Overflaten på aluminiumslegeringspanelet er polert for å se ut som et speil. Belagte dekorative aluminium-plastpaneler: Belegg av forskjellige dekorative belegg på overflaten av aluminiumspaneler har en dekorativ effekt og er den vanligste sorten på markedet. Kvaliteten og ytelsen til aluminiumskasser laget av forskjellige plater er veldig forskjellige. Når du kjøper aluminiumskasser, må brukerne sjekke nøye hvilke plater de bruker.

0506144001_49781.jpg

Relaterte produkter