E-post: info@kassico.com, cnwhere@gmail.com

Tre store produksjonstrinn av aluminiumskasse

2021-06-18 16:12:16

Tre store produksjonstrinn av aluminiumskasse:

Avstøpning
-den første prosessen i produksjonen av aluminiumslegeringsprofiler:

Det inkluderer hovedsakelig følgende tre prosesser:

1. Ingredienser: Beregn tilsetningsmengden av forskjellige legeringskomponenter, i henhold til de spesifikke legeringskvaliteter som må produseres, og samsvar rimelig med forskjellige råvarer.

2. Smelting: Sett de tilberedte råvarene i smelteovnen i henhold til prosesskravene for smelting, og fjern effektivt slaggen og gassen i smelten gjennom avgassings- og slaggingraffineringsmetoder.

3. Støping: Under visse støpeprosessbetingelser avkjøles det smeltede aluminiumet og støpes i runde støpestenger av forskjellige spesifikasjoner gjennom dypbrønnstøpesystemet.

Ekstrudering-metoden for å danne aluminiumslegeringsprofiler:

Først lages en form i henhold til profilproduktet, og den oppvarmede runde støpte stangen ekstruderes fra formen av en ekstruder. Under ekstrudering brukes en luftkjølende slukkeprosess og en påfølgende kunstig aldringsprosess for å fullføre varmebehandlingen og styrken.

Fargelegging:

Den ekstruderte aluminiumslegeringsprofilen har dårlig korrosjonsmotstand mot overflaten, slitestyrke og utseende, og den overflatebehandles vanligvis ved oksidasjon.

Oksidasjonsbehandlingen inkluderer følgende to prosesser:

1. Forbehandling av overflaten: Bruk kjemiske eller fysiske metoder for å rengjøre overflaten av aluminiumslegeringsprofilen for å eksponere den rene matrisen for å oppnå en komplett og tett kunstig oksidfilm.

2. Anodisk oksidasjon: Overflaten til de forbehandlede profilene vil gjennomgå anodisk oksidasjon på overflaten av underlaget under visse prosessforhold for å danne en tett, porøs og sterk adsorpsjonsfilm.

0105111600_31986.jpg

Relaterte produkter