E-post: info@kassico.com, cnwhere@gmail.com

Spesialtilpassede verktøykasser, kister og vesker for lastebiler Produsent - KASSICO

KASSICO er en ledende produsent av høykvalitets verktøykasser i aluminium. Vi har et bredt utvalg av verktøykasser, inkludert flere stiler, størrelser og utførelser, som tilfredsstiller ulike behov. Med en banebrytende fabrikk som kan skryte av avansert teknologi og et dedikert team av dyktige fagfolk, er vi urokkelige i vår streben etter fortreffelighet. Våre kjerneverdier dreier seg om en standhaftig forpliktelse til kvalitet, innovasjon og ytterste kundetilfredshet.

En av våre enestående fordeler ligger i vårt omhyggelige valg av materialer. Vi henter utelukkende de fineste aluminiumslegeringene kjent for sin robusthet, holdbarhet og motstand mot korrosjon. Dette garanterer at verktøykassene våre tåler de tøffeste forholdene, og sikrer sikkerheten og sikkerheten til dine verdifulle verktøy.

Dessuten bruker vi toppmoderne maskineri gjennom hele produksjonsprosessen. Dette gjør oss i stand til å lage verktøykasser med uovertruffen presisjon og nøyaktighet, og overholder våre strenge kvalitetskontrollstandarder. Vår dedikasjon til innovasjon er ytterligere eksemplifisert i våre stadig utviklende produktdesign, rettet mot å møte de stadig skiftende kravene til vårt anerkjente klientell.

Fordeler med verktøykasser i aluminium

Eksepsjonell holdbarhet: Aluminium er kjent for sine robuste og langvarige egenskaper, som tåler omfattende slitasje over mange år. En verktøykasse i aluminium gir formidabel beskyttelse mot miljøelementer som vann, sol, vind, og tåler selv de tøffeste værforhold.

Lettvektsfordel: I motsetning til andre verktøykasser i metall, er verktøykasser i aluminium spesielt lette, noe som letter uanstrengt transport og mobilitet. De vil ikke legge til unødvendig bulk eller vekt, noe som gjør det til en lek å manøvrere når behovet oppstår.

Allsidig oppbevaring: Verktøykasser i aluminium utmerker seg ved lagring og transport av et bredt utvalg verktøy, inkludert tungt utstyr. De er tilgjengelige i forskjellige former, størrelser og design, noe som sikrer at du enkelt kan velge en som passer perfekt til dine spesifikke behov.

Forbedret sikkerhet: En verktøykasse i aluminium gir økt sikkerhet for ditt verdifulle verktøy og utstyr, og beskytter dem mot tyveri eller feilplassering. Kombinasjonen av slitesterke materialer og en solid låsemekanisme sikrer at gjenstandene dine forblir trygt oppbevart, selv når du ikke er tilstede.

Estetisk tiltrekning: Verktøykasser i aluminium har elegant og moderne design som gir et attraktivt element til verkstedet eller kjøretøyet ditt. Dette imponerer ikke bare kunder og kunder som besøker arbeidsområdet ditt, men forenkler også prosessen med å finne spesifikke verktøy med bare et raskt blikk.

Avslutningsvis er det å investere i en verktøykasse i aluminium en klok beslutning som kan forbedre arbeidserfaringen din betydelig. Med sin uslåelige holdbarhet, allsidighet, sikkerhetsfunksjoner og estetiske appell, blir den et viktig verktøy for alle som søker effektiv organisering av verktøy og utstyr.

Typer lastebilverktøykasser

Lastebilverktøykasser kommer i forskjellige stiler og konfigurasjoner for å imøtekomme ulike behov. Enten du eier en lastebil, serviceseng eller tilhenger, er det ingen løsning som passer alle, og det er en god ting. Hver lastebileier har unike krav, og vi er her for å hjelpe deg med å velge riktig oppbevaringsløsning. Vi vil utforske stiler, materialer og diskutere fordeler og ulemper underveis. La oss komme i gang!

Materialer: 

Mens de fleste verktøykasser for pickup-trucker tradisjonelt er laget av diamantplate-aluminium eller sjekkplate-aluminiumsplater, inkluderer moderne alternativer pulverlakkert stål og til og med plast. Disse boksene kan variere fra grunnleggende polert aluminium til fabrikkpulverlakkerte overflater i matt eller blank svart eller hvit, avhengig av produsenten.

1. Crossover/Sadelboks:

Crossover verktøykasser er det vanligste valget for lastebileiere. De spenner over lastebilen og hviler på sengehestene.

Installasjonen er enkel, vanligvis med en enkelt J-bolt på hver side, som fester boksen til sengehesten med en skive og mutter.

De varierer vanligvis fra 69" til 72" i bredden, og tilbyr allsidighet, men krever oppmerksomhet til montering.

2. Verktøykasse for sidemontering:

Populær blant fagfolk som jobber fra lastebilene sine, for eksempel elektrikere, rørleggere og entreprenører.

Disse boksene sitter på hver side av lastebilen og fungerer godt i kombinasjon med en crossover verktøykasse.

Sidemonterte bokser hviler på sengehestene og strekker seg nedover i lastebilen, og ligner en omvendt "L"-form fra siden.

Tilgjengelig i forskjellige lengder, vanligvis ca 12" foran til bak øverst og 8" nederst, med alternativer for enkle eller doble låser.

3. Verktøykasse på oversiden:

Ligner på sidemonterte verktøykasser, men sitter utelukkende på toppen av sengehestene.

I stedet for et lokk har de skapdører som åpnes nedover, noe som gir enkel tilgang.

Toppmonterte verktøykasser kommer i lengder fra 40" til 96", med varierende høyder (vanligvis 16-18") og dybder (12-18").

De tilbyr rikelig med oppbevaring samtidig som de bevarer sengeplass for materialer og utstyr.

4. Brystverktøykasser: 

Brystverktøykasser omfatter en bred kategori av verktøyoppbevaringsløsninger tilgjengelig i forskjellige størrelser og former. I hovedsak er de allsidige bokser som kan passe der det er plass. Enten du trenger en boks til lastebilen din under et tonneau-deksel, en arbeidsplass eller et hvilket som helst sted der en låsbar boks er nødvendig, kan en kiste være det perfekte valget.

5. Verktøybokser for tilhenger/tungekiste: 

Disse unikt formede trapesboksene er designet for å passe foran tilhengere, spesielt der rammen konvergerer for å danne tungen. Mens standard kisteverktøykasser kan passe inni eller på tilhengergulvet, er tungebokser skreddersydd til frontområdet, og forhindrer forstyrrelser under snævre svinger. De kommer i forskjellige størrelser for å passe dine behov.

6. Verktøykasser under sengen/underkroppen: 

Ideelle for servicesenger og flatbed, undervognsverktøykasser maksimerer lagringen ved å monteres under lastebilen. Tilgjengelig i lengder fra 24 til 72 tommer, kan disse boksene ha ett eller to skap, avhengig av størrelsen.

7. Hjulbrønn, fenderbrønn, svinekotelettverktøy: 
Utformet for personer som legger merke til den bortkastede plassen bak lastebilens hjulbrønner, er verktøykasser for svinekoteletter den perfekte løsningen. Disse sære boksene er høyere bak og kortere foran for å passe over hjulbrønnen. Noen versjoner er i hovedsak søppelkasser med lokk, mens andre på genial vis har skuffer i bunnen, tilgjengelig fra baksiden av lastebilen, i tillegg til toppbeholderoppbevaring.

8. Oppbevaringsskuffer: 

Oppbevaringsskuffer kan klassifiseres i to hovedkategorier: kommersielle verktøyskuffer og DECKED-systemer. Kommersielle verktøyskuffer er metallskap med uttrekkbare skuffer, vanligvis funnet i varebiler, men også egnet for lastebiler. DECKED-systemer er i en liga for seg, spesialdesignet for å passe perfekt i spesifikke lastebilsenger. De danner en plattform på toppen, som kan holde opptil 2,000 pund, og inkluderer to skyveskuffer, hver med en kapasitet på 200 pund. Toppen kan utstyres med T-sporskinner eller core trax rails for tilbehør som stativer eller lastlåsringer.

9. Foot Locker Verktøykasse: 

Fotskap er i hovedsak små kistebokser utstyrt med håndtak på sidene, noe som gjør dem bærbare hvis du har styrken til å bære en lastet. Disse skapene kan monteres foran på planhengere, og gir et sikkert sted for gjenstander som skrallestropper, hansker og riggeutstyr.

10. Kombinasjon av verktøykasse for overføringstanker: 

Designet for de som trenger både en drivstofftank og låsbar oppbevaring for utstyr under feltarbeid. Disse kombinasjonene er typisk konfigurert som en L-formet overføringstank med en brystkasse festet på toppen, og tilbyr drivstoffvolumer fra 75 til 100 liter for klasse-3 brennbare væsker som diesel.


Avslutningsvis kommer verktøykasser for lastebiler i en rekke stiler og størrelser for å passe dine spesifikke behov. Enten du velger en crossover, sidefeste eller topsideboks, vurder nøye dine krav og tilgjengelig plass for å gjøre det riktige valget for lastebilen din. De mange alternativene for pickup-verktøykasser kan virke overveldende, men vi er her for å hjelpe deg du. våre dyktige selgere hjelper deg gjerne med å finne den perfekte oppbevaringsløsningen for din lastebil.

Slik vedlikeholder du lastebilverktøykassen på riktig måte

Riktig vedlikehold er avgjørende for å holde lastebilens verktøykasse i utmerket stand. Følg disse trinnene for effektivt vedlikehold:


1. Rengjøring:

Rengjør verktøykassen regelmessig med en blanding av såpe og vann, og sørg for en grundig skylling. Unngå skurende rengjøringsprodukter som kan skrape opp metalloverflaten.

Forbedre rengjøringen ved å tilsette en vannfri håndrens og avfettingsmiddel, for eksempel Zep, til vaskevannet. Dette hjelper til med å løse opp fett og rester for enkel fjerning.

2. Beskyttelse mot elementene:

Når den ikke er i bruk, oppbevar verktøykassen på et tørt, dekket område for å beskytte den mot regn, snø og miljøelementer som kan føre til korrosjon.

Moderne lastebilverktøykasser inneholder ofte funksjoner som diamantbelegg på aluminium og kraftig pulverlakkering for å gi utvidet beskyttelse mot elementene, noe som bidrar til deres holdbarhet.

3. Rustforebygging:

I fuktige eller fuktige omgivelser, der rust er et problem, bør du vurdere å bruke et beskyttende belegg. Alternativene inkluderer ikke-slipende bilvoks eller silikonspray for å forhindre rustdannelse.

4. Reparere bulker og riper:

Hvis verktøykassen din tåler bulker eller riper, kan du gjenopprette utseendet ved å pusse det skadede området lett med sandpapir og deretter påføre etterbehandlingsmaling.

Sørg for at malingsfargen samsvarer med originalfargen på verktøykassen for en sømløs reparasjon.

5. Smøring:

Oppretthold verktøykassens funksjonalitet ved regelmessig å smøre hengsler og låser med en lett olje. Dette sikrer jevn drift.

Inspiser og stram til funksjoner som knotter, bolter, skruer, stropper og låser med jevne mellomrom. Se etter tegn på slitasje, korrosjon eller tretthet for å løse eventuelle problemer umiddelbart.

Ved å følge disse vedlikeholdstrinnene kan du forlenge levetiden til lastebilens verktøykasse og holde den i optimal stand i årene som kommer.